SEJENAK


HAPPY CONVOCATION TO ME....HAPPY 23 FOR ME......AND HAPPY2 FOR ME, GOD BLESS ME AND YALL...

well proudly aku dah abeh tanggungjawab sebagai pelajar selepas 5 tahun merantau kat tempat orang tp still dalam negara sendiri....pheww...bnyak asam-garam dah aku makan tp hidup aku modest,simple n kool tader huhahuahahuhhwau sane sini....well aku nih jenis yg energy limited..kekadang dalam kelompok yg ramai org sgt aku cepat penat, mate cepat ase mngtuk n pale cept migrain but i dont say that i aint crazy i am but i show to chosen persons...nuff said sorry me xclusive n xpensive...kelas ko jahh!!! hahahaha but imma serious no joke....=.=



see this dude look how happy he is...so pless notice what he says on his shirt because thats dope for critical study like meh hahahaha.....


OK now kene cari keje... apparently aku tak keje lagi lepas dari grad dah nak masuk sebulan tp strt dari final tmbah lepas grad dekat satu sem aku kat umah jadik maid ta berbayo..lame2 dok umah kematu beb bukan kematu je berbulu,bebau sume ader...so kene cari job tapi macm payah je...ader interview aku pg tp tak dapt koz bukn bidang aku...=.=....tp aku ase aku did well dalm interview mybe kntoi part test bertulis hampeh btol tak sangke lak aku ader test bertulis walau simple tp sbb aku ta penh tgk mnder2 tu so aku out...tp life must moving onn keep applting and praying je motto aku skrg plus aku skrg tgh nak mncari keje2 bese nak tampung dwetb lnje aku sendiri..yelah dok umah duet aku pon makin kering jugak lau mmber ajak melepak...what a life...doakan laha kau dapt keje secepat mgkin leh le aku blnje family n kekawan aku yg sentiase got my back.....


p/s: lau korg ader company nak hired sombudy gtaw le aku...aku wanna try dari dok umah ase makin mereput je

2 p/s: skill memasak makin sharp hahaha!!!!!

3p/s: duet makin menipis.....lau ajak kua mohon blanje...jgn kedeng...hahaha


4 p/s: wish luck for all


5 p/s: i love ISLAM yoo!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget