Monday, February 4, 2013

LADIES malaysia sile menggile


hai uolz, harini aku sajer je nak update...koz nak bcite tp tader idea tp aku jari jemari (bukn jari-jemari salleh upin n ipin k uolzz~~)aku ni rajen betul nak menaep pasal cite paling HOT kat tv3 skrg nih....kak bedah pun asik terbatuk2 name dy masuk dalm cite nih hehe...weh aku ske gile citer nih..mggile aku ...aku ske hero dy si zain tuu...koz bile si El tuu mcm dah nak gado besa ngn dy, dy wat muke comel...muke ta over..pure je hahah takyah nak berusahe sgt nak kekiut cam balak2 korea tuu.....=.=....aku da letih ngn mamat korea huhuhu......

cute je....^^....
start dari tahun lepas dah, aku tgk skunk nih banyak siri2 tv diadaptasi dari novel...which is good lagi detail kan, pelakon pun seng je nak belakon,koz dalam novel dah diperincikn....dats why dy berkualiti tader le merapu mereban sampai offside,then inside balek....kekekke....;p..lepas tuu kite sbgai komentar yg ta bertauliah pun mgomen mcm orang power kekekeh....sbb saket hari ta paham jalan cite nyer...mnyirap lak darah tgk...

                         




sayangnye cite setia hujung nyawa nih aku  ta layan dari episode 1....aku layan time dah hujung2 nyawa betol,sbb kat U maner lak aku nak carik tv...kalau ader pun msti besesak maleh la pulak nak bersndwich2 dgn depa huhuhu (TT^TT)...maleh lak tu nak mnyoutube...tapi aku believe t akan ramai memmber yg akan mndunlod sbb mggu nih last episode kan...aku ase nak beli je novel dy hahaha....saje2 bace2 sambil imagine scene dalm tv..ahakz besh kot...mngkatkan daya ingatan dan imaginasi huhuh....>.<...

sebelum tido...moh le kite intai2 jejaka trauma perempuan malaya kekeke~~


...isk...u buat muke gitu...maner weolz nak maroh...*arghhhh!!!*
~this is madness hahahha ;DD~
jujurnye, aku ta kenai pun hero n heroin tapi sbb org asik dop post2 pasal depa nih...so aku kenal la sket2 tapi tader la sampai mnjejak fb n twitter depa..haha..cukup la sederhana je...(cewwah2)....pepe pun aku ske cite nih...masuk dalm fav list...sush aku nih nak mnat citer melayu taw....so pengarah should be proud....
....lemah....lemah semangat...weolz tgk u wat cni huhuhu....

bayangkan-lah...skunk ni ramai org asik k-pop2...ssh kot nak tarik depa2 nih tgk cite melayu balek...so, same2lah kite menarik rakan2 kite agar kembali kepada fitrah mereka hahahah >.< pe mnder aku  mengarut cam bangang je kekeke~~.........mohon maaf....


tahniah uolz for a great work....^^


**sumber gambo kat google images jee...^^**


->credit to Google-uncle

salute pokcik obama,layan cite melayu nih hahahah...sengal




***tak le tido teringat2 abg Zain.....HAHAHA!!***

1 comment:

There was an error in this gadget